Σάββατο 15/6 | στην αυλή, στον λόφο Καστέλι Χαρτογραφώντας τις φωνές αντίστασης ενάντια στην Κατοχή και το Απαρχάιντ του ισραηλινού κράτους

Χαρτογραφώντας τις φωνές αντίστασης ενάντια στην Κατοχή και το Απαρχάιντ του ισραηλινού κράτους

Σάββατο 15 Ιουνίου | 20:00 | στην αυλή, στον λόφο Καστέλι

Παρουσίαση υλικού του – σε εξέλιξη – πολιτικού ντοκιμαντέρ “ ‘48 | Αντίσταση στον μεγάλο εποικισμό”, μια προσπάθεια καταγραφής της παλαιστινιακής αντίστασης ως καθημερινής πρακτικής, μέσα από συνεντεύξεις με άνδρες, γυναίκες και παιδιά στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη από την ομάδα “218”.

_

Αλληλεγγύη στον αγώνα των παλαιστινίων για αξιοπρέπεια, γη και ελευθερία, από τη “συνέλευση ενάντια στα αυτονόητα του κόσμου της εξουσίας” (στη βάση ομώνυμης μπροσούρας της συνέλευσης). Μια κοινωνικο-απελευθερωτική προσέγγιση ιχνηλασίας των διεργασιών από τα κάτω, και των συμπράξεων εβραίων και αράβων πέρα από εθνικούς και ρατσιστικούς διαχωρισμούς.

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση

About againstobvious 45 Articles
ένα ανοιχτό κάλεσμα συλλογικοποίησης και αγώνα ενάντια σε κάθε «αυτονόητο» κυριαρχικό πυλώνα: το κράτος, τον καπιταλισμό, την πατριαρχία, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τις θρησκείες, το θέαμα, τη θεσμική οργάνωση της κοινωνίας και κάθε διαχωρισμό που εισάγει η εξουσία.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*